AYU's FotoPage
DESIGNER studio's99
By: AYU ISMAIL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 20-May-2008 13:42 Email | Share | | Bookmark
::CAMEROON HIGHLAND with loveeeeeeeeee ::

Kenangan bersama geng grafik 06 di Camerron...Miss ya la...Memag best g reramai....semua masalah dalam pale semua pun ilang...
Pic ni di amik kat ladang strawberry....bunga pun ada...banyaklah...semua cantik2 sungguh...ahaks
Yang ada dalam gambar ni...Dila...si cantik manis, depan tu Amira....Yus...Abg Wan...n aku...heheheh...Time ni dah petang..We all baru pas habis prezen then jalan kaki naik bukit kat atas nun..siap bawak semua portfolio mak ai.....


Ni ayu ngan bunga....banyak...wangi n paling penting tak mahal.... yang bestnya these banyak2 ni nak bagi kat Come....kebetulan annivesary kitaorang yang jatuh pada hari tu...so...memang la cam pempuan lak si Come coz dapat bunga...heheheh ...But tak semestinya kan kita pempuan kena bunga ajer...lelaki kena barangan lelaki ajer...hahahah


Pic ni kat ada satu tempat tu...i pun tak ingat apa nama dia tapi yang paling i ingat kat depan pintu masuk tu ada 2 biji strawberry dok tergantung...tapi bukan bunuh diri tau...hahahah...just display...dalam tu macam2 ada....part yang paling best...ada taman la dalam tu...kat sini i bli pes strawberry original...tu yang amoi tu kata la...tak tau la kalau dia kencing aku...grrrrr!!!! ...apa lagi aku bli yer...em...lupa la kat sini tapi banyaknya makanan yang berasaskan buah merah tu ler....sempatla i...mira n dila...g berjalan n membeli sambil berposing...hahah...pantang nampak kamera la orang kata....




Pic ni i kawan i amik time tengah nak tunggu bas ler...lambat pulak pakcik bas ni
Muka...mata sembab...sebab tido tak cukup....pagi subuh baru nak reti tido...i ngan Dila bertungkus lumus menyiapkan sketches...kalau tak mahu tak Puan Zahara mengamuks heheheh...(cian Puan Zahara...batch i ni memang leh wat dia penings....)Kadang2 buat work ni tak perasan timing tu cepat jer jalan....kena2...dah pagi...


Pic ni pulak happy jer kan...ni lah grup yang pegi Cameroon tu...happy je semua..tapi jangan tertipu...sebenarnya kitaorang lum sampai lagi pun...ni kat A Famosa Melaka....(jalan menghala ke)...mesti tertanya-tanya knapa kat situ lak...pa taknya...perut masing2 dah baik punya bunyi...terus la benti makan....lapau sebab tunggu pakcik bas lambat nau..tu yang menggelupur lapau...


Ni cik Adila Ramli....kawan i yang rajin dan chomeyy sekali....lama dah tak jumpa cik Dila yang menyambung stadi kat Uitm induk....


Saturday, 19-Apr-2008 06:40 Email | Share | | Bookmark
[b]SPECIAL BANNER KAWIN[/b]

PENGANTIN BANNER DESIGN
Kepada sapa-sapa yang nak kawin..special yang dekat2 banting...leh contact untuk tempahan banner kawin...harga leh runding...CHARGE DESIGN FREE.....contact terus 03-3185 5813
Banyak lagi contoh design kahwin...melayu...india...cina...


Saturday, 19-Apr-2008 06:05 Email | Share | | Bookmark
[b]MORASS ADVERTISING[/b]

i designer di :
MORASS ADVERTISING
Banting, Selangor.
03-31855813

Services :
Signage,signboard, lightbox, box up,banner..bunting...roadsign...stiker kereta,motor...inkjet prin...laser jet and bla...bla...bla....


Ni i create ngan sepantas kilat untuk publushed kat satu majlah tu...pa ntah namanya...lupa la...ruang yang terhad n macam2 benda nak masuk...walaupun tak seberapa...then i rasa audiens leh faham apa Morass itu sebenarnya n apa yang kita leh bagi kat custmer...adios

This car...Evo...Morass sponsored stiker overall body....Start dari bahagian enjin...sampai ke cat body n stiker all sponsored.This car untuk main drift kat Melaka n sebelum tu kat Shah Alam tak salah i la..

Pic ni ...macam penyambut tetamu kat tempat i keja la...secara tak langsung leh inform kat audiens n client apa barang yang kita jual...haha

Ni pulak kawanan stiker (pelbagai jenis rupa, bangsa n agama)hahahah Sesuai untuk di gunakan pada pelbagai permukaan ....stadi pasal stiker ni seronok bangat....macam jenis n cara nak pasang pun kena ada skill jugakla...kiranya setakat tak berapa pandai...memang tak lepas...nak pasang satu boy keta tu memang mencabar...walaupun stiker ni bukan department i...tapi i seronok belajar guna stiker ni...


Lastly ni plotter machine.Untuk die cut stiker cutting,,,,pada sapa2 yang tak penah tengok...ini lah bendanya untuk kita potong stiker...software nya pun lain macam skit..khas untuk jenis2 mesin tertentu...walaupun ni jugak bukan i punya department...tapi i tau camana nak pakai this thing
kiranya tak rugi la kalau belajar
The...i designer untuk bahagian inkjet....special untuk billboard, signboard....banner bunting pun leh...macam2 la...paling baru design untuk construction projek la pulak....ni free lance punya keja la..kalau dulu time kita belajar...kita hanya tahu bab tenikal n more to nak design je...tapi bila dah keja...haa..nah kau...kita kena belajar material..medium...macam2...lum lagi bab nak diskas ngan client...nak operate machine....haa......stress semacam tu dah mesti...keja sampai malam pun dah mesti...tapi tak ada apa yang senang dalam idup ni


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net